Vermez otkrio karte za Tromso

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2012, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermez otkrio karte za Tromso

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je Miloš Ostojić oporavljen posle povrede zadnje lože i da će zauzeti mesto štopera u prvoj postavi crno-belih.

"U prvih jedanaest biće Mitrović. Stefan Šćepović ima našu i podršku oca da prevaziđe situaciju. Zabija je rešio da ostane, na treninzima je pravi i biće u konkurenciji", rekao je Vermezović za Sportski žurnal. Na golu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Partizana biće Vladimir Stojković, pored Ostojića mesto štopera će zauzeti Ivanov, dok će bekove igrati Volkov i Aksentijević. U srednjem redu će biti Kamara, Lazar Marković, Stefan Marković i Tomić. Ispred njih biće Ilić, a kao najistureniji igraće Mitrović. Utakmica između Partizana i Tromsoa igra se od 20.45 na stadionu u Humskoj. U prvom meču Norvežani su bili bolji rezultatom 3:2.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.