Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2021, 18:30

Verder bez Veljkovića po bodove spasa

Dvojica od trojice standardnih defanzivaca neće putovati u Berlin

Nižu se loši rezultati Verdera, a nižu se i pehovi. Tim iz Bremena je šest kola bez osvojenog boda, doveo je opstanak u Bundesligi u pitanje, a trener Florijan Kohfelt neće moći da računa na srpskog štopera za gostovanje u Berlinu.

Miloš Veljković je protiv Majnca u prošlom kolu slomio nos posle sudara glavom sa Leandrom Bareirom i definitivno će propustiti subotnji okršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Union Berlinom. Da stvar bude gora, Omer Toprak se još nije oporavio, pa je Florijan Kohfelt ostao bez dvojice od trojice standardnih defanzivaca.

Subota, 15.30: (2.00) Union Berlin (3.40) Verder Bremen (3.90)

Marko Fidel, Miloš Veljković i Omer Toprak činili su defanzivnu trojku Verdera, a od trenutka kada je Turčina povreda izbacila iz konkurenciju za sastav, u poslednjoj liniji Verdera se ustalio Finac Niklas Moisander.

U moru loših vesti za Florijana Kohfelta ona dobra je da će Kristijan Gros konkurisati za sastav. Odradio je Gros suspenziju i verovatno će on zauzeti mesto u poslednjoj liniji tima protiv Union Berlina. Iako je po vokaciji defanzivni vezista, nije mu strano da se spusti niže. A, možda se silom prilika Verder vrati u formaciju sa četvoricom pozadi.

Florijan Kohfelt moraće brzo da prelomi, previše izbora svakako nema.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.