Izvor: RTS, 10.Maj.2021, 17:08

Verati nije ozbiljnije povređen, igraće na EP

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati nije teže povređen i oporaviće se do početka Evropskog prvenstva, prenosi francuski Ekip.
Verati je doživeo povredu ligamenata kolena na treningu svog tima što je zabrinulo selektora fudbalske reprezentacije Italije Roberta Manćinija.

Ekip navodi da su testovi pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je u pitanju lakša povreda i da bi fudbaler PSŽ-a trebalo da se vrati na teren za tri nedelje i da će biti spreman za Evropsko prvenstvo.
Prvi meč na kontinentalnom takmičenju selekcija Italije igraće 11. juna sa reprezentacijom Turske.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Verati nije ozbiljnije povređen, igraće na EP

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati nije teže povređen i oporaviće se do početka Evropskog prvenstva, prenosi danas francuski Ekip...Verati je doživeo povredu ligamenata kolena na treningu svog tima što je zabrinulo selektora fudbalske reprezentacije Italije Roberta Manćinija, a Ekip navodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.