Vera u Vlahovića, odlazi napadač!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020, 19:21

Vera u Vlahovića, odlazi napadač!

Fiorentina ima plan za narednu sezonu.

Patrik Kutrone je stigao ove sezone u ekipu Fiorentine iz Vulverhemptona na pozajmicu, postoji i otkupna klauzula, ali ona neće biti aktivirana.

Tako prenose italijanski mediji, Kutrone će se sigurno vratiti u Vulvse, a sve zbog velikog poverenja uprave u Dušana Vlahovića koji bi trebalo da bude prvi napadač sledeće sezone i udarna igla Fiorentine.

Kutrone je u Fiorentini imao devet odigranih mečeva i postigao je svega jedan gol.

Ovaj fudbaler je stigao u Englesku iz Milana za 23 miliona evra, ali nije pokazao kvalitet.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baloteli odlazi, kakva će ovo biti avantura!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 12:51

Rajola počeo pregovore...Stigao je Mario Baloteli na iznenađenje mnogih minulog leta u Brešu, bila je to lepa priča, kako je u tom gradu i odrastao...Ipak, izgleda da se neće tako lepo završiti, Breša je na poslednjem mestu na tabeli, devet bodova od sigurne zone i praktično je jednom nogom već...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.