Venus Vilijams i Dž. Konta u finalu Stanforda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venus Vilijams i Dž. Konta u finalu Stanforda

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u finale turnira u Stanfordu, pošto je rano jutros pobedila sunarodnicu Elison Riske u dva seta - 6:1, 7:6.

Vilijams će se za svoju 50. titulu u karijeri boriti protiv britanske teniserke Džoane Konte, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Slovakinje Dominike Cibulkove sa 6:4, 6:2.

Konti će to biti prvo WTA finale u karijeri.

Ona je ujedno postala i prva britanska teniserka koja je stigla do finala turnira u Stanfordu još od Virdžinije Vejd 1981. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venus i Konta za titulu u Stenfordu

Izvor: B92, 24.Jul.2016

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u finale turnira u Stenfordu, pošto je rano jutros pobedila sunarodnicu Elison Riske u dva seta - 6:1, 7:6...Vilijams će se za svoju 50. titulu u karijeri boriti protiv britanske teniserke Džoane Konte, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Slovakinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.