Vengerovanje se nastavlja, Arsenal pazari u Rusiji

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vengerovanje" se nastavlja, Arsenal pazari u Rusiji

Kako prenose evropski mediji na radaru stratega kluba sa "Emirejtsa" našao se talentovani fudbaler moskovskog CSKA.

Arsen Venger je preživeo kritike navijača i slabe rezultate u sezoni za nama, vlasnik "Tobdžija" Sten Krenke mu veruje, dao mu je još jedan dvogodišnji ugovor.

Uslov koji je Vengeru navodno postavljen pred produžavanje saradnje, bio je da francuski strateg ovog leta "razbije prasicu" i na "Emirejts" dovede kvalitetna pojačanja, sa kojima bi se Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratio u vrh engleskog i evropskog fudbala.

Za sada nema naznaka da će Venger promeniti svoju filozofiju, kako se nekoliko mladih igrača našlo na radaru iskusnog stručnjaka.

Nakon nigerijskog napadača, ovoga puta Venger je pronašao pojačanje u Rusiji i to u redovima moskovskog CSKA. On je zainteresovan da u redove svoje ekipe preseli talentovanog Aleksandra Golovina.

Golovin ima 21 godinu i ugovor sa "Armejcima" do 2021. godine, a procenjuje se da će "Tobdžije" koštati 12 miliona evra.

Ipak, i sam Venger je svestan da će mladi ruski fudbaler teško moći da pomogne prvom timu u startu, pa je volja da ga odmah prosledi na pozajmicu.

CSKA želi da ga zadrži makar još godinu dana, pa je najrealnija opcija da ga Arsenal otkupi i ostavi u Moskvi još jednu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.