Venger želi da Volkot ostane

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger želi da Volkot ostane

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da bi voleo da Teo Volkot ostane član tog kluba i da se nada kako će reprezentativac Engleske produžiti ugovor sa „tobdžijama”.
Volkot je nedavno postigao het-trik u „hičkokovskoj” pobedi Arsenala nad Redingom od 7:5 u utakmici engleskog Liga kupa.
Ovom fudbaleru ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, pa može da se desi da ga uprava kluba proda već u januaru kako bi uspela da inkasira novac na ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << obeštećenja.
Ne bih voleo da Teo ode iz kluba. Čak nisam ni razmišljao o toj opciji, jer se nadam da će produžiti saradnju sa klubom. Moramo pod hitno da pronađemo rešenje i to pre Božića – kazao je Venger.
Francuski stručnjak dodao je da bi Volkot trebalo da bude malo strpljiviji, barem kada je u pitanju njegova pozicija u formaciji na terenu.
– Znam da Teo voli da postiže golove i javno sam više puta rekao da ću mu u budućnosti dati šansu u srcu napada – dodao je Venger.
Volkot je u dosadašnjem toku sezone postigao sedam golova na 11 utakmica u dresu Arsenala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger želi da Volkot ostane i njegovom "topu"

Izvor: Press, 01.Nov.2012

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da bi voleo da Teo Volkot ostane član tog kluba i da se nada kako će reprezentativac Engleske produžiti ugovor sa "tobdžijama"..Volkot je nedavno postigao het-trik u "hičkokovskoj" pobedi Arsenala nad Redingom od 7:5 u utakmici engleskog Liga...

Nastavak na Press...

VENGER ČUVA VOLKOTA: Ne bih voleo da Teo ode

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2012

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da bi voleo da Teo Volkot ostane član tog kluba i da se nada kako će reprezentativac Engleske produžiti ugovor sa "tobdžijama"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.