Venger prodaje Sančesa i Ozila

Izvor: RTS, 13.Okt.2017, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger prodaje Sančesa i Ozila

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da bi klub u januarskom prelaznom roku mogao da proda fudbalere Aleksisa Sančesa i Mesuta Ozila, kako bi izbegao da na leto odu kao slobodni igrači, bez obeštećenja. Sančes i Ozil su među najskupljim igračima Arsenala, a ugovori im ističu na kraju sezone.
Upitan da li bi moglo da se dogodi da ih klub proda u zimskom prelaznom roku, Venger je rekao "da je to moguće".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Kada ste u ovakvoj situaciji, morate da razmatrate sve mogućnosti", naveo je francuski trener.
Sančes je mogao da pređe u Mančester siti poslednjeg dana prelaznog roka, ali se transfer nije realizovao. "Obojica igrača izgledaju srećno u klubu i sveukupno se nadam da situacija može da se preokrene", dodao je Venger.
Venger je rekao i da će odbrambeni igrač Škodran Mustafi odsustvovati sa terena do šest nedelja zbog povrede butnog mišića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.