Venger priznao još jedan poraz Arsenala

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger priznao još jedan poraz Arsenala

Dokle će ga trpeti?

Arsen Venger je danas potvrdio da je klub zaista poslao ponudu za Tomasa Lemara, ali da je igrač odlučio da ostane u Monaku.

Arsenal je ponudio blizu 100 miliona evra, Monako je želeo da ga proda, ali igrač nije imao nameru da ode kod Arsena Vengera.

"Igrač je jednostavno izabrao da ostane u Monaku. Nema tu mnogo o čemu da se priča, moramo da poštujemo sve tokom pregovora. Igrači su ti koji odlučuju na kraju", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Venger.

Arsenal je ovog leta doveo samo Kolašinca i Lakazeta, ali je uspeo da zadrži Sančeza koji će narednog leta otići kao slobodan igrač.

A da je Barsa čovek, danas bi se zvala Arsen Venger, više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koliko košta Murinjo na transfer pijaci?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017

Pa, nismo ni sumnjali....Na dobrotvornom meču Murinjo se pridružio fudbalskim legendama, a nije želeo da priča o tek završenoj pijaci...Doveo je Lindelofa, Matića i Lukakua, ponovo potpisao ugovor sa Ibrahimovićem....."Dosadno je to, hajde da pričamo o fudbalu", rekao je Murinjo novinarima...Jedno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.