Venger o tituli: Zašto bi bila trka udvoje?

Izvor: B92, 19.Mar.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger o tituli: Zašto bi bila trka udvoje?

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da će se njegova ekipa boriti za titulu sve dok postoje teoretske šanse za trofej.

"Tobdžije" su u 30. kolu Premijer lige pobedile Everton na Gudisonu sa 2:0.

Arsenal je prekinuo seriju od tri meča bez pobede i tako zadržao treće mesto na tabeli sa 55 bodova, tri manje od Totenhema, a osam od Lestera.

„Titula nam je još u mislima, matematički još imamo šansi, spremni smo za borbu. Zašto bi to bila trka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udvoje, kada je jedan od njih samo tri boda ispred nas? Ko će da veruje u trofej, ako mi ne verujemo? Fokusiraćemo se na naše nastupe, pa ćemo videti kako ćemo završiti“, rekao je Venger.

Veliki broj navijača Arsenala želi da Arsen Venger više bude trener te ekipe, a to su još jednom pokazali transprentom na meču sa Evertonom, a pisalo je: „Vreme je za promene, FK Arsenal, a ne FK Arsen.“

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Venger: U igri smo za titulu

Izvor: B92, 19.Mar.2016

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je nakon pobede nad Evertonom da je njegov tim i dalje u igri za titulu..."Tobdžije" imaju tri boda manje od drugoplasiranog Totenhema, ali zaostaju 11 za liderom Lesterom (ukoliko "lisice" slave kod Kristal Palasa, prim. aut).."Matematički i u mislima smo i dalje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.