Venger našao zamenu za Sančeza - Biće paprena!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger našao zamenu za Sančeza - Biće paprena!

Čileanac nema nameru da produži ugovor, te Francuz mora da mu pronađe zamenu.

Aleksis Sančez je ovog leta bio nadomak prelaska u redove Mančester Sitija, ali Venger i Gvardiola nisu uspeli da se dogovore.

Poznato je da Čileanac ima ugovor do kraja tekuće sezone sa "Tobdžijama", mogao je prodajom Venger da inkasira oko 60 miliona funti, ali je rešio da zadrži Sančeza do isteka saradnje, kako bi mu pomogao da ostvari što bolje rezultate ove sezone, po cenu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa sa "Emirejtsa" ne zaradi ništa na njegovom odlasku.

Kada bude otiša, jasno je da će Arsenal morati da mu pronađe adekvatnu zamenu, a izbor je kako prenose italijanski mediji pao na fantastičnog napadača Napolija Drisa Mertensa.

Iskusni Belgijanac je minule sezone eksplodirao, postigao je 28 golova u Seriji A, ove je nastavio dobrim tempom, upisao se u listu strelaca u sedam navarata, dodao je i tri asistencije, na osam zvaničnih nastupa u novoj takmičarskoj godini.

Mančester Junajted je pokušao da ga dovede ovog leta, ali nisu uspeli u tome, uprava Napolija tražila je previše novca.

Ima ugovor sa klubom do 2020. godine, a Arsenalu će u ovom trenutku biti potrebno oko 100 miliona evra, ukoliko hoće da ubede gazdu Napolija Aurelija De Laurentisa da pusti iskusnog napadača da ide.

Čini se da ne bi bilo pametno potrošiti toliko novac na 30-godišnjeg fudbalera, ali Venger nikada ne prestaje da nas iznenađuje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.