Venger ima novi posao FOTO

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger ima novi posao FOTO

Arsen Venger, legendarni trener, imenovan je za novog šefa razvoja globalnog fudbala pri Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

Iako je delovalo da je francuski stručnjak blizu klupe minhenskog Bajerna, po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

"Radujem se što ću učestvovati u ovom izuzetno važnom izazovu, ne samo zbog toga što sam oduvek bio zainteresovan za bavljenje fudbalom iz ove perspektive, već i zbog globalne misije koju ima FIFA. Mislim da ova nova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << FIFA iz svega srca brine o fudbalu, da joj je fudbal najvažniji cilj, kao i razvoj ove igre u svim mogućim komponentama"

Vengerov novi posao tiče se i muške i ženske konkurencije, a bivši trener Arsenala učestvovaće u donošenju odluka i zakona, a baviće se i pitanjima tehničke prirode.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.