Vembanjama ili Vembanjana? – Sramota

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 12:34

Vembanjama ili Vembanjana? – "Sramota"

Košarkaš San Antonija Viktor Vembanjama imao je zapaženu rolu u porazu svog tima od Golden Stejta, ali će ovaj susret pamtiiti i po neobičnoj situaciji.

Francuski košarkaš bio je blizu dabl-dabla, susret je završio sa 22 poena, devet skokova i četiri dodavanja, a ruki Sparsa sredinom prve četvrtine morao je da promeni dres zbog greške.

Umesto "Vembanjama", na njegovim leđima je pogrešno pisalo "Vembanjana".

Vembanjama u početku nije ni primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogrešno prezime na dresu, ali je nakon saznana bio razočaran.

"Ne znam da li je neko dobio otkaz, ali Sparsi su uradili svoj posao proveravajući moje ime. Ne znam. Prava je sramota", rekao je Vembanjama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.