Veljko Paunović dobitnik Majske nagrade

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Paunović dobitnik Majske nagrade

Nekadašnji selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović dobio je danas Majsku nagradu, najviše društveno priznanje iz oblasti sporta za uspeh ostvaren na Svetskom prvenstvu u Novom Zelandu, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Sportski savez Srbije tradicionalno svake godine dodeljuje Masku nagradu za izuzetna ostvarenja na međunarodnom planu i u domaćem sportu.

To laskavo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << priznanje danas je dobio fudbalski stručnjak Veljko Paunović, koji je sa državnim timom u Novom Zelandu osvojio titilu prvaka sveta u konkurenciji do 20 godina.

Svečana ceremonija dodele nagrada održana je u Skupštine Srbije, a tom događaju prisustvovali su predstavnici Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, kao i mnogi drugi predstavnici granskih saveza srpskog sporta.

Nagradu u ime Veljka Paunovića primili su osvajači Svetskog prvenstva Predrag Rajković, Mijat Gaćinović, Milan Gajić i Filip Manojlović.

Zbog obaveza u svom klubu, Čikagu, Paunović nije mogao lično da primi priznanje, ali se zahvalio putem video linka.

Dobivši ovo priznanje Paunović se našao u društvu lauerata medju kojima su Miljan Miljanić, Svetozar Gligorić, Milan Galić, Igor Milanović, Aleksandar Đorđević, Aleksandar Šoštar, Ljubinko Drulović i mnogi drugi istaknuti sportisti, navodi se usaopštenju FSS.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.