Velji zlato pobeglo za dlaku!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velji zlato pobeglo "za dlaku"!

I treća medalja za srpskog plivača na Svetskom kupu u Dubaiju. Malo je falilo da bude zlatna.

Foto: Guliver/Getty Images/Boris Streubel

Bronzo, srebro, srebro!

I treću medalju na Svetskom kupu u Dubaiju osvojio je srpski plivač Velimir Stjepanović.

On je u subotu popodne osvojio srebrnu medalju u disciplini 200 metara slobodnim stilom, i tako potvrdio fantastičnu formu u kojoj se nalazi.

Rano jutros je obezbedio učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u finalu i tako najavio sjajan dan, a nije mnogo falilo da bude i još malo bolji.

Ono što je zanimljivo je svakako to da je Velji zlatno odličje "pobeglo" za samo 0,03 sekunde iza svetskog prvaka Engleza Džejmsa Gaja, koji je bio sporiji od njega u kvalifikacijama. Skoro kao Čavić i Felps...

Brzo se oglasio i na Twitteru...

"Svega tri stotinke su me delile od zlata. Tako blizu, a tako daleko. Ipak, ponosim se i drugim mestom!", napisao je mladi srpski plivač.

Stjepanović je u petak osvojio bronzu na 100 metara slobodno, rezultatom 48.86 sekundi, dok je na 400 slobodno stigao do srebra u vremenu 3:47.75 minuta.

And it's GOLD for @britishswimming@Jimbob95goon the Men's 200m Freestyle! #SWCDubaipic.twitter.com/tLMaEcLyfX

— Swimming World Cup (@finaSWCdubai) November 7, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.