Veliko srce Dragana Mrđe

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko srce Dragana Mrđe

- Ne postoje reči kojima bi na pravi način iskazali zahvalnost na izuzetno vrednoj donaciji, ali se nadamo da će sreća u očima i osmeh naših korisnika na najbolji način pokazati koliko im znači druženje sa gospodinom Draganom Mrđom. Imajući u vidu situaciju u kojoj živimo, u kojoj većina ljudi oseća teret ekonomske krize koja sve više upućuje pojedinca na samog sebe, malo je humanitaraca koji su spremni pomoći onima koji svakodnevno od rođenja imaju samo potrebu za druženjem, smehom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i igrom – kaže v.d. direktora Doma „Veternik“ Zoran Arbutina.
Dom „Veternik“ je ustanova u Novom Sadu koja brine o deci i mladima sa invaliditetom i pomaže im da uče i razvijaju se na svom putu ka što samostalnijem životu.
-Zimski praznici nas uvek zbližavaju. Mene podsećaju pre svega na porodicu, ljubav, druženje. Želeo sam da to podelim i sa mališanima iz Doma “Veternik”, da pokušam da im izmamim osmeh na licu, da ih motivišem i pružim podršku u njihovom odrastanju. Biću izuzetno srećan ako uspem u tome rekao je Mrđa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.