Veliko slavlje Voše, novo finale Kupa!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 19:00

Veliko slavlje Voše, novo finale Kupa!

Vojvodina je u finalu Kupa.

Imamo prvog finalistu domaćeg Kupa, a to je Vojvodina.

Novosađani su danas na Banovom brdu bili bolji rival od Čukaričkog i slavili su sa 0:1 golom Čovića u prvom poluvremenu.

Vojvodina je od starta imala inicijativu, ali je pretio i Čukarički. Prvo posle kornera, potom i nakon lepe akcije Birmančevića, Kajevića i Vidosavljevića.

Čukarički je preuzeo inicijativu sredinom prvog poluvremena i imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dve dobre šanse. Prvu u 21. minutu nakon centaršuta Vidosavljevića, tada je Rockov odbranio, a potom četiri minuta kasnije kada je Birmančević pronašao Tedića koji je šutirao pored gola.

I onda gol za Vojvodinu, igrao se 31. minut. Drinčić je pronašao Čovića, ovaj je glavom uspeo da savlada golmana Čukaričkog.

Čukarički je bio nešto agilniji rival u nastavku, ali to nije bilo dovoljno za plasman u finale i novi preokret nakon onog protiv Radničkog. Nisu čak imali ni konkretne prilike, Vojvodina je dobro zatvorila svoj gol, a mogla je i do drugog gola u 85. minutu kada je Zukić pogodio prečku.

Bilo je to sve, Čukarički ima za čim da žali, Vojvodina čeka pobednika derbija u finalu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.