Veliko priznanje za Maju Ognjenović

Izvor: Mondo, 01.Sep.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko priznanje za Maju Ognjenović

Na Kogresu CEV u Poljskoj bivša reprezentativka Srbije dobila je novu važnu ulogu

Foto: MN Press

Maja Ognjenović koja se posle 261 nastupa za Srbiju povukla iz reprezentacije nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, dobila je veliko priznanje na Kogresu CEV održanom na EP za odbojkaše u Krakovu.

Ona je izabrana za sekretara Sportske komisije CEV.

Za predsednika te komisije izabran je Samjuele Papi iz Italije, a članovi su: Ljubomir >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ganev iz Bugarske, Aleksandrs Samoilovs iz Letonije, Loneke Slutjes iz Holandije, Pavel Zagumni iz Poljske, Jekaterina Gamova iz Rusije i Neslihan Demir Guler iz Turske.

U Krakovu je ponovo obrazovana Trenerska komisija CEV, čiji predsednik je Filip Blan iz Francuske.

Kongresu CEV prisustvovali su predsednik, prvi potpredsednik i generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, Ivan Miljković i Ivan Knežević.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.