Veliko pojačanje za Barselonu

Izvor: B92, 26.Feb.2023, 17:51

Veliko pojačanje za Barselonu

Argentinski košarkaš Leandro Bolmaro stigao je u redove Barselone.

Leandro Bolmaro je argentinski bek šuter i nisko krilo i u Barseloni je već igrao od 2018. do 2021. godine, pa je odlučio da ode u NBA ligu.

Draftovali su ga Njujork Niksi i prosledili ga Minesoti odakle je otišao u razvojnu ligu, pa u Jutu i opet u razvojnu ligu da bi dobio otkaz i sada se vraća u Barsu.

On je imao nekoliko ponuda da ostane u NBA ligi, ali je odlučio da se vrati u Evropu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ponovo potpiše ugovor sa Barselonom jer mu je Šarunas Jasikevičijus već napomenuo da ima veliku želju da ponovo rade zajedno.

Interesantno je da su se dogovorili da se potpiše višegodišnji ugovor.

Evroligaši do srede mogu da angažuju pojačanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOMBA U BLAUGRANI: Košarkaši Barselone dobili veliko pojačanje pred nastavak Evrolige!

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2023

U prošlosti je već nosio dres katalonskog velikana Kako prenose mediji iz Španije, novi košarkaš Barselone biće argentnski bek šuter Leandro Bolmaro, koji je već stigao na potpis ugovora. On je dres katalonskog kluba već nosio u periodu od 2018. do 2021. godine, kada je odlučio da se oproba...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.