Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 20:39

Veliki znak pitanja nad Primeirom: Inficirani i u klubu Uroša Račića

Trojica igrača i još dvojica zaposlenih

Ideja je da se takmičenje u Primeiri nastavi 30. maja, međutim, nakon poslednjih informacija moraće Portugalci da stave prst na čelo i zapitaju se da li je to izvodljivo, pošto je posle Vitorije Gimaraeš i Famalisao potvrdio da ima inficirane u timu. U klubu Uroša Račića - koji se posle 16-časovonog puta preko Sofije nekako domogao Portugalije - korona virusom su zaražena trojica fudbalera i još dva zaposlena u klubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utvrđeno je nakon što su svi testirani.

Identitet zaraženih nije objavljen, ali kako su i u Vitoriji pronađena trojica obolelih poteglo se pitanje da li je realno da se prvenstvo nastavi već krajem meseca? Grasa Freitas iz Ministarstva zdravlja rekla je samo da će rizici morati da budu predmet analize ako se pokaže da je u klubovima veliki broj zaraženih.

Niko međutim ne zna koliki bi broj zaraženih bio smatran za dovoljno veliki?

U Portugaliji je inače sve skupa idenfitikovan 27.581 inficirani, a umrlo je 1.135 ljudi.

(Foto: ©AFP)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.