Sedmi uzastopni trijumf Vesnića, titula na kružnim stazama vrlo blizu

Izvor: Blic, 24.Avg.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi uzastopni trijumf Vesnića, titula na kružnim stazama vrlo blizu

Srpski automobilista Milovan Vesnić pobedio je u prvoj trci u Slovačkoj i došao na korak od osvajanje titule u šampionatu centralne Evrope na kružnim stazama.

Po klizavoj stazi zbog jake kiše koja je padala uoči trke, Vesnić je ostvario sedmi uzastopni trijumf i potvrdio da trenutno nema premca u ovoj kategoriji. Drugo mesto pripalo je Mađaru Gašparu Čabi, a treće Slovaku Miroslavu Hornaku.

U generalnom plasmanu Vesnić ima 162,5 boda, drugi je Čeh Mandelka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa 90 (četvrtoplasirani na ovoj trci), a trećeplasirani njegov zemljak Marek sa 83 boda.

"Kiša je unela malu pometnju, a sama staza je obilovala vlažnim mestima, a posebno je kritično bilo na kočenju pred šikanu. Vozio sam oprezno i rezervisano, što se ne može reći i za Čeha. Nama sada preostaje da u nedelju odradimo dobro, prvo trening, a zatim i trku. Još nije vreme za slavlje, trke se voze do poslednjeg metra", izjavio je Vesnić posle novog trijumfa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Vesnića u Slovačkoj (+ video)

Izvor: AutoBlog, 24.Avg.2013

Na stazi Slovakiaring srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić je zabeležio novu pobedu u okviru Šampionata Centralne Evrope na kružnim stazama i našao se na korak do osvajanja titule najbržeg u sezoni 2013. Zvanični trening je najavio trijumfalni završetak prve trke ali tmurno nebo nad Slovakijaringom i...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.