Veliki udarac za Hjuston – Pol ne igra šesti meč

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki udarac za Hjuston – Pol ne igra šesti meč

Kris Pol, košarkaš Hjuston Roketsa, zbog povrede neće moći da nastupi u šestom meču finala Zapadne konferencije protiv Golden Stejta.

Pol je povredu zadobio pri kraju petog meča serije, kada je posle promašenog floutera nezgodno doskočio i odmah se uhvatio za nogu.

Nesrećni detalj dogodio se na 22 sekunde do kraja meča, ali je fortuna ipak pogledala Pola, pa je njegov tim na kraju slavio 98:94 i došao na korak od velikog finala.

"CP3" u plej-ofu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sada beleži 21 poen, 5.8 asistencija i 5.9 skokova, i jedan je od ključnih 'šrafova' ekipe Majka D'Antonija, kojima će posao biti značajno otežan ne igranjem američkog plejmejkera.

Status Pola za eventualni sedmi meč još nije poznat, ali se očekuje njegov oporavak do te utakmice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HJUSTON U ŠOKU: Pred meč za NBA finale stigla vest koju niko nije želeo (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Maj.2018

Jedan od najboljih i najskusnijih košarkaša Hjustona Kris Pol zbog povrede neće moći da igra u šestom meču finala Zapada sa Golden Stejtom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.