Veliki problem za Juve, kupovina neminovnost?

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki problem za Juve, kupovina neminovnost?

Kako stoje stvari, "Bjankoneri" će morati da kupuju do kraja zimske pijace.

Mario Mandžukić je povređen, prema prvim navodima van terena je trebalo da provede dve do četiri nedelje.

Ipak, mediji u Italiji prenose da je povreda ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo i da bi Hrvat mogao da završi na operacionom stolu.

Hirurški zahvat bi svakako pogoršao Mandžukićevu situaciju, procenjuje se da bi u slučaju operacije napadač van stroja proveo od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri do četiri meseca, što je, jasno, veliki problem za Juve.

U slučaju da izgube Mandžukića na duži period, Alegri bi na raspolaganju imao samo tinejdžera Moaza Keana.

Italijanski mediji tako spekulišu da bi Juve mogao da krene u šoping, pojavila se i priča da bi u slučaju da prodaju Iguaina Čelsiju, iz Londona u svoje redove doveli Alvara Moratu, koji igra lošu sezonu u dresu "Plavaca" i sve se više piše o njegovom odlasku.

Videćemo da li je Španac, koji je već nosio dres "Stare dame", rešenje ili će uprava pronaći neku drugu opciju.

Sačekajmo najpre potvrde oko Marija Mandžukića, ukoliko bude morao na operaciju, šanse da se Morata vrati u Torino će naglo skočiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.