Veliki preokret Mege za plasman u polufinale Kupa

Izvor: RTS, 15.Feb.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki preokret Mege za plasman u polufinale Kupa

Košarkaši Mega Bemaksa plasirali su se u polufinale Kupa Koraća, pošto su posle velikog preokreta savladali čačanski Borac sa 73:69.
Ekipa Mege gubila je tokom većeg dela susreta u Nišu, ali su odličnom igrom u poslednjoj deonici nadoknadili rezultatski zaostatak i savladali ekipu Borca.

Čačani su dobili prve tri četvrtine i u poslednjih deset minuta ušli sa prednošću od 11 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (58:47). Ipak, Mega je zaigrala znatno angažovanije u poslednjoj deonici i velikom serijom preokrenula rezultat (26:11).
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Nikola Mišković sa 17 i Luka Ašćerić sa 15 postignutih poena, dok se u ekipi Borca istakao Ilija Đoković sa 23 postignuta poena.
Mega će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela između Crvene zvezde i Dinamika (19.30), dok će se u prvom polufinalu sastati Partizan i FMP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP RADIVOJA KORAĆA: Igrali su Mega i Borac. Viđen je veliki preokret! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019

Tvrd meč...Košarkaši Borca iz Čačka poraženi su u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od Mega Bemaksa sa 73:69 iako su tokom celog meča imali prednost koja je u jednom trenutka iznosila i 18 poena razlike. Sopstvenim greškama Čačani su dozvolili Megi da napravi potpuni preokret i na taj način...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Milojević o čarima kupa i polufinalu: "Borac je bio blizu da nas iznenadi, možda ćemo i mi tako moći Zvezdu"

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019

Nahvalio je trener Mege i jednog od heroja pobede, Nikolu Miškovića..Gubila je Mega tokom većeg dela četvrtfinala protiv Borca, ali je u finišu preokrenula. Dejan Milojević kazao je da ovaj meč pokazuje sve čari kupa..."Ova utakmica je još jednom pokazala zašto je kup zanimljivo takmičenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.