Veliki peh za Duletove zmajeve

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki peh za Duletove "zmajeve"

Selektor BiH protiv Belgije i Rusije neće moći da računa na kapitena reprezentacije Elmedina Kikanovića.

Duško Vujošević naglasio je na konferenciji za novinare da je "sreća u nesreći" što Kikanović nije teže povređen i pauziraće desetak dana.

On je rekao da je reprezentacija Bosne i Hercegovine imala malo vremena za pripreme, jer je dosta igrača došlo na mini-pripreme psihofizički iscrpljeno posle nastupa na završnim kup turnirima, ali da je odrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobar posao na postavljanju igre za "ozbiljnog protivnika kakav je Belgija".

Vujošević i njegovi izabranici protiv Belgije igraju u petak od 20.00 u Sarajevu, a već u nedelju u 15.00 sastaće se sa Rusijom u Permu.

"Jako sam zabrinut što se u sredu na treningu povredio Kikanović, koji je osetio jak bol u listu nakon sprinta. Pregledi su pokazali da ga čeka pauza od desetak dana, ali ćemo biti bez njega u obe utakmice. To je veliki gubitak za ekipu, ali od toga ne pravimo alibi".

Centar Cedevite Andrija Stipanović odlično poznaje narednog protivnika.

"To je ozbiljna i uigrana reprezentacija. Dosta igrača je iz Ostendea, tako da ih je lako uklopiti. Mislim da neće biti lako, pogotovo jer smo bez Kikanovića, ali domaći teren mora biti naša prednost. Ako napunimo 'Skenderiju' za njih će to biti veliki teret i neće se snaći, a onda možemo do pobede", smatra Stipanović.

Posle prva dva kola na tabeli E grupe vodi Francuska sa skorom 2-0, slede BiH i Rusija sa po 1-1, a Belgija je poslednja sa 0-2.

U završnu fazu kvalifikacija plasiraće se tri reprezentacije iz svake od osam grupa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Veliki peh za Duletove "zmajeve"

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018

Selektor BiH protiv Belgije i Rusije u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. neće moći da računa na kapitena Elmedina Kikanovića...Duško Vujošević naglasio je na konferenciji za novinare da je "sreća u nesreći" što Kikanović nije teže povređen i pauziraće desetak dana...On je rekao da je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.