Veliki peh: Bez evropskog šampiona na Kopa Amerika

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki peh: Bez evropskog šampiona na Kopa Amerika

Kejlor Navas ima povređenu ahilovu tetivu, pokazali nalazi

Kejlor Navas neće igrati za Kostariku na predstojećem turniru Kopa Amerika koji počinje 3. juna. On je prošao medicinske preglede u Real Madridu, tačnije išao je na magnetnu rezonancu, i utvrđeno je da mu je povređena Ahilova tetiva.

Navas ima hronične probleme sa tom povredom, a specijalisti su mu preporučili mirovanje kako se cela situacija ne bi iskomplikovala, tako da će Kostarika ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez čuvara mreže evropskog šampiona na predstojećem turniru koji se igra u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kostarika će igrati u grupi A gde se još nalaze domaćin turnira, Kolumbija i Paragvaj. Sigurno je da bi im ovakva mačka na golu mnogo značila, ali je ovoga puta nedostajalo sreće.

Navas je ove sezone branio izuzetno i od čoveka kog su svi posmatrali po sistemu "tu je zato što mora", postao je jedan od glavnih oslonaca ekipe i čovek koji je među stativama dočekao 11. titulu šampiona Evrope Kraljevskog kluba.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.