Velika tragedija za Stenlija Džonsona

Izvor: MVP.rs, 03.Avg.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika tragedija za Stenlija Džonsona

Mladi košarkaš je ostao bez majke.

Bila mu je i otac i majka, od treće do 14. godine i trener. Od malih nogu ga je spremala za NBA ligu, ali nije uspela da dočeka debi svoga sina na velikoj sceni. Karen Tejlor, bivša košarkašica i majka Stenlija Džonsona Džuniora (19, 198), je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Džonson je izabran sa osme pozicije na prethodnom Draftu od strane Detroit Pistonsa, a tokom Letnje lige bio je jedan od rukija koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ostavili najbolji utisak. Bivši student Arizone na pet mečeva Letnje lige je beležio 16.2 poena, 6.8 skokova, dve asistencije i 1.8 ukradenih lopti prosečno, uz 57.7 odsto uspešnosti u šutu iz igre i realizaciju šuta za tri poena od 41.7 odsto!

"Zauvek u mome srcu. Uvek će paziti na mene i biti moj anđeo sa neba. Ja sam najsrećnije dete na svetu", napisao je na svom Tviter profilu Stenli Džonson nakon smrti majke.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.