Velika pobeda Milana i Mihajlovića!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda Milana i Mihajlovića!

Fiorentina je stidljivo isticala kandidaturu za najviši plasman, ali je danas poražena odd Milana sa 2:0.

Siniša Mihajlović je dobio veliki plus nakon pobede njegove ekipe nad Fiorentinom u okviru 20. kola Serije A.

Srpski trener je predvodio svoju ekipu ka velikoj pobedi protiv ekipe Portugalca Souse, a prvi gol na ovom meču viđen je već u 4. minutu.

Bonaventura je uposlio Karlosa Baku koji je solo akcijom nadmudrio svog direktnog čuvara i sjajnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarcem je poslao loptu u suprotan ugao golmana Tatarušanua za 1:0.

Nije bilo previše prilika do kraja prvog poluvremena, a onda u drugom nešto agresivnija igra i jednih i drugih, a bilo je i više prilika.

Nijang i Antoneli su imali prilike da povećaju prednost Milana na 2:0, ali im nije pošlo za nogom da to učine.

Ipak, jeste Kevinu-Prinsu Boatengu.

Bila je to katastrofalna greška odbrane Fiorentine, Boateng je iskoristio to što je Tatarušanu napustio gol liniju i poslao je loptu u praznu mrežu za 2:0 čime je postavio konačan rezultat.

Ušao je na kraju i Baloteli, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Golove pogledajte OVDE.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.