Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 15:42

Večita priča o Dibali i punom džaku para

Možda je posle svega Juventus i zaslužio da ostane bez Argentinca

Kada mu zafali stotinak miliona evra za obavljanje poslova na transfer tržištu Juventus na transfer listu prvo postavi Paula Dibalu. Tako je bilo i u poslednja dva prelazna roka, pa je Argentinac ostajao u klubu i bio najvažniji igrač Stare dame. Ostaje da se vidi šta će se dogoditi ovog puta, jer je situacija identična.

Gazeta delo Sport je u svom današnjem izdanju obelodanila da će razmotriti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponude koje se kreću oko sume od 100.000.000 evra za omalenog nadapača, a na ovu priču su se odmah nadovezali ostrvski mediji koji su poručili da su Mančester junajted i Totenhem raspoloženi za pregovore.

Dibali nije bilo dovoljno ni to što je postigao 11 golova i imao isto toliko asistencija u Seriji A, što je često tokom sezone bio produktivniji čak i od Kristijana Ronalda. Ponovo je bio jedan od najboljih i ponovo je stavljen na prodaju. Mnogo navijači Juventusa se s razlogom pitaju šta bi Argentinac trebalo da uradi na terenu da bi čelnici Stare dame konačno rekli - ovaj igrač nije na prodaju, jer jednostavno nemamo i nećemo moći da pronađemo boljeg.

Teško pronaći nekoga ko će slušati večite priče o svojo budućnosti, trpeti sve te nepravde i uvek nasmejan izlaziti na teren, odlučivati utakmice, voditi svoj tim do trofeja. Nekoga, ko se neće naljutiti i neće mu smetati to što će mu čelnici čitavog leta pakovati kofere, a on sve vreme govoriti o tome kako želi da ostane u klubu. Kao da ih već nije dovoljno zadužio golovima i majstorijama.

Možda je Juventus posle svega i zaslužio da Dibala ode, pa da svi u Torinu vide koliko je teško pronaći sličnog igrača na tržištu. Jasno je da u Torinu žele da osveže tim, a da je Argentinac još uvek neko ko može da donese ogroman kapital i mogućnost klubu da nesmetano dovodi pojačanja.

Dibala je možda bio i najbolja Juventusova investicija u prethodnoj deceniji. Došao je u julu 2015. godine za obeštećenje od 40.000.000 evra i u narednih pet godina opravdao svaki evro. Odigrao je 228 utakmica u svim takimčenjima, postigao 95 golova i zabeležio 38 asistencija. Što bi se reklo, on je svoje odužio, a na klupskim čelnicima je da vide da li su u stanju da pronađu igrača koji će moći da ponovi taj učinak za toliko uloženog novca.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.