Već poznat datum prvog okršaja Murinja i Gvardiole?!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već poznat datum prvog okršaja Murinja i Gvardiole?!

Španac i Portugalac bi po prvi put posle tri godine ponovo mogli da se sastanu u međusobnom duelu.

Engleski mediji su preneli da će Mančester siti i Mančester junajted odigrati prijateljsku utakmicu krajem jula u prijateljskoj utakmici u Šangaju.

Ova utakmica bi mogla da bude prvi međusobni duel između Žozea Murinja i Pepa Gvardiole posle tri godine.

Naime, ukoliko i Murinjo preuzme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupu Mančester junajteda, jasno je da će mančesterski derbi da ''puca'' kao nekada El klasiko.

Murinjo i Pep su vodili veliki rat tokom tri sezone u Primeri, a Katalonac je uspešniji pošto je na 16 mečeva zabeležio sedam pobeda, dok je Portugalac slavio tri puta, uz šest remija.

Poslednji put, Murinjo i Gvardiola su se sreli u Superkupu Evrope, kada je Bajern Minhen savladao Čelsi posle boljeg izvođenja jedanasteraca - 7:6.

Prijateljska utakmica Mančester siti - Mančester junajted na programu je 29. ili 30. jula u Šangaju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ćavi: Žoze protiv Pepa? Biće sjajno

Izvor: B92, 12.Feb.2016

Legendarni Ćavi Ernandes kaže da je uzbuđen zbog mogućnosti da Žoze Murinjo i Đozep Gvardiola obnove svoje rivalstvo...Portugalac je bez posla od kraja prošle godine, kada je dobio otkaz u Čelsiju, a mediji prethodnih dana najavljuju da će 'Specijalni' gotovo sigurno na klupu Mančester Junajteda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.