Važan potpis u Atletiko Madridu

Izvor: Mondo, 14.Feb.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važan potpis u Atletiko Madridu

Dijego Simeone sa "jorgandžijama" potpisao novi ugovor, do leta 2022. godine.

Kada god se približavao istek ugovora Dijega Simeonea i Atletiko Madrida, brojni mediji u Španiji i Italiji prenosili bi kako je vreme da se popularni Čolo preseli u Inter, a naročito je to bio slučaj ove zime, kada "nerozurima" ne cvetaju ruže i svi žele što pre da vide leđa aktuelnom treneru Lučanu Spaletiju.

I sam Argentinac neretko je znao da naglasi da će se kad-tad >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vratiti na "Meacu", čime je atmosfera prilikom svake njegove takve izjave bila podgrevana.

Ipak, sada je jasno da Simeone i Inter neće uskoro "ruku pod ruku", s obzirom na to da je 48-godišnji stručnjak stavio paraf na novi ugovor sa Atletikom, koji će ga u Madridu zadržati (bar) do leta 2022. godine.

#Simeone2022#EnamoradoDelAtleti #14 pic.twitter.com/rRYiVQOEjQ

— Atlético de Madrid (@Atleti) February 14, 2019

Iako se argentinski trener povezivao sa još nekim klubovima, poput premijerligaša Mančester junajteda i Čelsija, sada je jasno da je bliska budućnost vezana za "jorgandžije", sa kojima će moći na miru da se posveti pripremi duela osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa naredne nedelje.

Od 2011. godine, kada je seo na klupu Atletiko Madrida, Simeone je dva puta osvajao Ligu Evrope, kao i dva Superkupa, dok je u svoju biografiju dodao i tri trofeja u Španiji, prvenstvo i kup, kao Superkup.

Deo igračke karijere proveo je u Seriji A, gde je osim Intera nastupao za Lacio, dok je kao trener pola godine radio u Kataniji.

KAKO RAZMIŠLJA SIMEONE I ZAŠTO JE TAKO USPEŠAN...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.