Vatromet na Olimpiku! Pjanić fatalan za Inter (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatromet na Olimpiku! Pjanić fatalan za Inter (VIDEO)

Derbi kao nekada, sjajna fudbalska predstava i velika pobeda Vučice

Ako imate nostalgiju za slavnim vremenima Serije A, onda ste večeras verovatno uživali u slici sa rimskog Olimpika! Roma i Inter su odigrali prelep derbi i vratili film na neka prošla vremena kada su okršaji italijanskih velikana dominirali evropskim fudbalom. Derbi prepun uzbuđenja, zanimljivih situacija i što je najvažnije - golova! Na kraju zaslužena pobeda Vučice od 3:2 i nastavak potere za šampionom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Juventusom koji ima tri boda više.

Dolazak Manćinija nije doneo mnogo pomaka u igru Intera, odbrana se opet pokazala kao rak rana Nerazura kojima ni prelazak na formaciju sa četiri igrača u poslednjoj liniji ne pomaže da zapuše rupe pred Handanovićem. Izostanak Nagatoma i Vidića je možda imao uticaja na to, pa je Manćini morao da prinudno gurne Kampanjara na desni bok.

U pobedničkom timu, Garsija se opet odlučio za napadački triling Ljajić - Toti - Žervinjo što se pokazuje kao dobitna kombinacija, dok je De Rosi meč počeo na klupi.

Ljajić koji igra u fantastičnoj formi je kumovao vodećem golu i eksploziji oduševljenja na Olimpiku. Naš internacionalac je umakao odbrani Intera i sa desnog krila kao na tacni poslužio Žervinja kojem je samo ostalo da podmetne nogu i gurne loptu u mrežu. Konačno je pogodio u Seriji A posle devet utakmica golgeterskog posta! Samo dva minuta ranije, Hanadnović je majstorski sprečio Ljajića da postigne gol.

Prvi je Ljajiću odgovorio zemljak Kuzmanović čiji snažan udarac je De Sanktis poslednji naporima izbio u korner. Inter je ipak stigao do izjednačenja kada je Ranokija posle kornera kaznio neoprostivo lošu intervenciju odbrane Rimljana.

I tek što je počelo drugo poluvreme, Hose Holebas je na prelep način došao do prvenca u dresu Vučice, pošto je posle sjajne solo akcije prošao kroz odbranu Intera i snažnim udarcem zakucao loptu pored nemoćnog Handanovića.

Inter je smogao snage da još jednom anulira prednost domaćeg tima. Pablo Osvaldo je zatresao mrežu bivšeg kluba i stavio prst na usta pred navijače Rome.

Ali, to je bilo od Intera. Na scenu je stupio Miralem Pjanić i sa dva gola ugasio sve nade Nerazura u prvi trijumf od dolaska Manćinija. Bosanski vezista je pogodio za 3:2, ali velike zasluge idu na računa kapitena Totija koji mu je asistirao sa zemlje, iz teške pozicije. Tačku na trijumf Rimljana, Pjanić je stavio drugim golom na meču posle fantastičnog slobodnjaka u nadoknadi vremena, iako je Iturbe ranije mogao da reši sve dileme da je iskoristio neku od dobrih prilika koje su mu se ukazale.

Derbi kao nekada i veliko slavlje Rimljana koji ostaju u trci sa Juventusom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Odličan derbi, Roma nastavlja poteru! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2014

Roma i Inter odigrali dopadljiv i sadržajan meč na Olimpiku, ''Vučica'' ipak bolja, Pjanić sa dva gola prelomio meč. Juventus ponovo na ''plus 3''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.