Izvor: RTS, 25.Apr.2022, 20:23

Vaterpolisti Srbije pobedili Crnu Goru u Trebinju

Vaterpolisti Srbije pobedili su Crnu Goru 11:10 (4:1, 3:5, 2:2, 2:2) u prijateljskom meču povodom otvaranja olimpijskog bazena u Trebinju.
Ekipi Dejana Savića trijumf je doneo Sava Ranđelović pogotkom dva minuta pre kraja.
Ranđelović je ujedno bio i najefikasniji sa tri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Draško Gogov, Strahinja Rašović i Đorđe Lazić.
Kod Crne Gore najbolji strelac je bio Marko Mršić sa četiri pogotka.
Vaterpolisti Srbije i Crne Gore sada se okreću završnom turniru evropskih kvalifikacija Svetske lige, koji se od 28. do 30. aprila održava u Podgorici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije pobedili Crnu Goru u Trebinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2022

Vaterpolisti Srbije pobedili su večeras Crnu Goru 11:10 (4:1, 3:5, 2:2, 2:2) u prijateljskom meču povodom otvaranja olimpijskog bazena u Trebinju...Srbiji je trijumf doneo Sava Ranđelović pogotkom dva minuta pre kraja...On je ujedno bio i najefikasniji sa tri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Delfini" savladali "Ajkule" u Trebinju

Izvor: B92, 26.Apr.2022, 09:10

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru 11:10, u prijateljskom meču, na otvaranju olimpijskog bazena u Trebinju...Utakmica je bila revijalnog karaktera, ali je viđena ozbiljna borbena igra dve nove ekipe. Srbija je bila dominantna do samog kraja prvog poluvremena. Igrala je odlično u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.