Vaterpolisti Srbije na pripremama u Kranju

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 15:30

Vaterpolisti Srbije na pripremama u Kranju

Reprezentacija po utvđenom programu u idealnim uslovima odrađuje pripreme u Kranju.

Posle serije uzastopnih treninga danas je na programu slobodno posle podne.

"Znamo kako je u Kranju, bili smo ovde i 2016. pred učešće na Igrama u Riju. Zaista sve je kako se poželeti može, osećamo se kao kod kuće. Ako bih poredio sve je isto ako ne i bolje. Hotel je još više sređen, hrana odlična, uslovi u teretani i na bazenu idealni", kaže Stefan Ćirić pomoćnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejan Savića.

U Kranju je 21 igrač. Po dolasku u Beograd 2. jula nastaviće se rad a za period od 6. do 8. jula se priprema turnir na kojem će učestvovati dve srpske selekcije, Španija i Francuska.

"Posetio nas je nekadašnji doktor reprezentacije uvek dobro raspoloženi Nebojša Jeremić, tu je i Zoran Milenković nekada trener Partizana i juniorske selekcije Srbije. I ono što je najvažnije zdravstvenih problema nema", završio je Ćirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vateroplisti Srbije u Kranju se pripremaju za olimpijsku medalju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 14:30

Vaterpolo reprezentacija Srbije se na Brdu kod Kranja priprema za takmičenje na Olimpijadi u Japanu a kako je za Tanjug izjavio pomoćnik selektora Stefan Ćirić pripreme teku po planu, svi igrači su zdravi i spremni da daju sve od sebe kako bi osvojili još jedno olimpijsko zlato...U hotelu Elegans,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.