Vasić i Beđik deveti na svetu

Izvor: RTS, 15.Sep.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasić i Beđik deveti na svetu

Srpski veslači Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojili su deveto mesto na Svetskom prvenstvu u Plovdivu, pošto su zauzeli treće mesto u B finalu. Tačku na nastup naših veslača u Plovdivu staviće Marko Marjanović nastupom u B finalu skifa koje će se održati u nedelju.
Miloš Vasić i Nenad Beđik Svetsko prvenstvo za seniore u Plovdivu završili su na devetom mestu u konkurenciji 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posada.

Srpski dvojac je s vremenom 6:32.70 zauzeo treće mesto u B finalu ove discipline u kojem su pobedili Česi Helešik i Podražil (6:29.14), a drugo mesto osvojili Britanci Kuk i Rositer (6:30.25). Četvrto, peto i šesto mesto u borbi za plasman od sedmog do 12. mesta pripala su Južnoafrikancima Grinu i Britejnu (6:32.35), Belorusima Furmanu i Valadzku (6:32.38), odnosno Mađarima Juhasu i Simonu (6:40.38).
Naši reprezentativci su posle prvih 500 m bili su peti, a naredne dve četvrtine trke su iskoristili za prodor, prvo na četvrto, a potom i na treće mesto. U uzbudljivom finišu uspeli su da sačuvaju treće mesto i da tako šampionat u Bugarskoj završe kao ukupno deveti.
U nedelju, 16. septembra, tačku na nastup u Plovdivu staviće i Marko Marjanović. Naš skifista će se od 9.38 časova boriti u B finalu, za plasman od sedmog do 12. mesta ove discipline, sa čamcima Mađarske, Danske, Belorusije, Poljske i Švajcarske.
Skifista za lake veslače Miloš Stanojević završio je šampionat na 15. mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆE MESTO U B FINALU! Vasić i Beđik deveti na svetu

Izvor: Kurir, 15.Sep.2018

Srpski veslački dvojac, Miloš Vasić i Nenad Beđik, zauzeo je danas deveto mesto na Svetskom prvenstvu u Plovdivu u konkurenciji 25 posada.

Nastavak na Kurir...

SP U PLOVDIVU: Marjanović peti u B finalu!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2018, 10:22

Srpski skifista Marko Marjanović zauzeo 11. mesto u ukupnom plasmanu na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.