Vasa osvojio Pirej!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 23:08

Vasa osvojio Pirej!

Vasilije Micić ponovo najbolji u svom timu.

Ekipa Anadolu Efesa uspela je da savlada Olimpijakos na gostovanju rezultatom 79:84 posle neizvesne završnice.

Gosti su uglavnom bili u prednosti tokom ovog susreta, ali je Olimpijakos uspevao da sustigne Efes, čak su i poveli u trećoj četvrtini, ali je po običaju usledila serija ekipe koju je večeras predvodio Vasilije Micić.

Efes je imao i 12 poena prednosti u poslednjoj deonici, umalo su na kraju sve prosuli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali su dobrim izvođenjem penala uspeli da sačuvaju pobedu.

Micić najefikasniji sa 20 poena, imao je i 7 asistencija, ali i 5 izgubljenih lopti. Larkin ga je pratio sa 15 poena za 20 minuta, Bobua je dodao takođe 15.

U Olimpijakosu Mekisik 10 poena, koliko je imao i Slukas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Partizanove muke u Laktašima, odlični Zagorac

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 22:03

Igokea muči crno-bele u prvom poluvremenu...Posle prvih 20 minuta igre u Laktašima ekipa Partizana gubi od Igokee sa 45:43...Mnogi su se zaleteli da kažu da je Partizanu prijala šok terapija kada je poveo sa 7:0 na gostovanju u Laktašima, ali se sve veoma brzo preokrenulo...Domaći su napravili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.