Varnice na relaciju OKC-Dalas (video)

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varnice na relaciju OKC-Dalas (video)

Pale prozivke.

Malo ko je očekivao da će Dalas u treću utakmicu serije prve runde plej-ofa protiv Oklahome Siti ući sa nerešenim rezultatom, posebno nakon ubedljivog poraza u prvom meču. Ali, iskusni tim Mavsa je uspeo da zbije redove i pobedi u drugoj utakmici.

Jedan od onih koji su debelo podbacili kod Tandera na tom meču bio je Rasel Vestbruk, koji je susret završio sa 19 poena, 14 skokova i šest asistencija. Ali, gorak ukus je ostavila realizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << šuta iz igre 8/22. Razlog tome mogao je da bude detalj pre početka susreta, kada je Čarli Vilanueva narušio plesni performans Vestbruka i rukija Kamerona Pejna, koji na isti način počinju svaki meč.

Vestbruk je odgurnuo Vilanuevu i Džastina Andersona, koji se takođe našao u blizini. Do većeg incidenta na terenu nije došlo, ali su varnice počele nakon utakmice. Upitan da prokomentariše događaj, Vestbruk je odgovorio da i momci koji ne igraju moraju nešto da rade. Na repliku nije dugo čekao:

"Ne znam da li je mislio na mene ili na Pejna, pošto smo imali identičnu statistiku", rekao je Vilenueva u videu koji je postavio na društvene mreže i potom dodao:

"Ukoliko želte da plašete izađite u noćni klub ili se prijavite za "Ples sa zvezdama". Uz to, stajali su mi na putu. Nije mi bila namera da ih prekinem".

Treća utakmica serije igra se u noći između četvrtka i petka od jedan sat posle ponoći.

(foto: Youtube / Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.