Izvor: RTS, 13.Sep.2020, 17:11

Vardijeva "dobrodošlica" za Vest Brom

Fudbaleri Lestera savladali su kao gosti ekipu Vest Bromvič Albiona 3:0, u utakmici prvog kola Premijer lige. Džejmi Vardi dvostruki strelac, oba puta sa bele tačke.
Ekipa Vest Broma vratila se u Premijer ligu, ali je već na startu poražena na svom terenu od iskusnog Lestera - 3:0.

U prvom poluvremenu meča na praznom "Hotornsu" nije bilo golova, a u nastavku su "lisice" pokazale da su kvalitetnija i znatno iskusnija ekipa.
Prvo je debitant >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Timoti Kastanj glavom zatresao mrežu domaće ekipe u 56. minutu, da bi u finišu utakmice sudbinu Vest Broma zapečatio Džejmi Vardi.
Najbolji strelac takmičenja prošle sezone bio je vrlo hladnokrvan i doneo prva tri boda ekipi Brendona Rodžersa u novoj sezoni.
Prvo kolo Premijer lige:
Subota:
Fulam - Arsenal 0:3
Barnli - Mančester junajted (odloženo)
Kristal Palas - Sautempton 1:0
Mančester siti - Aston Vila (odloženo)
Liverpul - Lids 4:3
Vest Hem - Njukasl 0:2
Nedelja:
Vest Brom - Lester 0:3
Totenhem - Everton (17.30)
Ponedeljak:
Šefild junajted - Vulvs (19)
Brajton - Čelsi (21.15)

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vardi penaldžija za prvi trijumf Lestera

Izvor: B92, 13.Sep.2020

Fudbaleri Lestera pobedili su u gostima Vest Bromvič Albion 3:0 u utakmici prvog kola Premijer lige...Sva tri gola "pala" su u drugom poluvremenu...Lester je poveo u 57. minutu golom Timotija Kastanja, na debiju za "lisice"...Posle toga dvostruki strelac bio je Džejmi Vardi, a oba gola postigao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.