Vanja će ponovo na gol, ali ne u Mančesteru

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja će ponovo na gol, ali ne u Mančesteru

Milinković-Savić pronašao novi klub.

Foto: MN Press

  Ništa od Mančester junajteda! Šteta, jedan od perspektivnijih golmana u Evropi, Vanja Milinković-Savić, nije uspeo da dobije radnu dozvolu, tako da je morao da napusti Englesku.

Bivši golman Vojvodine nije dugo tražio novu destinaciju, a pronašao ju je u Poljskoj, gde će braniti za Lehiju iz Gdanjska.

"Ovde ćemo da rolamo", napisao je 18-godišnji čuvar mreže na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << profilu, uz fotografiju ispred stadiona:

Ovde cemo da rolamo

A photo posted by Milinkovic Savic (@vanja.m.s) on Nov 26, 2015 at 8:51am PST

"U avgustu 2014. potpisao sam petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, ali se od početka 'vukao' problem sa radnom dozvolom, tako da sam pre nekoliko dana odlučio da raskinemo saradnju. Drago mi je da sam se brzo dogovorio sa Lehijom", objasnio je mladi čuvar mreže na promociji.

Društvo u Gdanjsku praviće mu nekadašnji reprezentativac Miloš Krasić i doskorašnji vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević.

"Nadam se da ću se uz njihovu pomoć prvo prilagoditi novoj sredini i da ću se u što kraćem roku izboriti za mesto u timu. Pokušaću da se nametnem već od prvog treninga", poručio je Vanja Milinković-Savić, koji će pravo nastupa za poljski klub steći od 1. januara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.