Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 15:22

Van de Bek saopštio saigračima: Sledeća stanica - Teatar snova

Holandski vezista otkrio gde nastavlja karijeru

Delovalo je da opcije postoje, ali kako vreme prolazi sve je izvesnije da će Doni van de Bek u najskorije vreme postati novi fudbaler Mančester junajteda!

Posle jučerašnje objave trenera Erika ten Haga da je Van de Bek izostavljen iz postave zbog "novog razvoja oko njegovog izlaznog transfera", bilo je samo pitanje da li će 23-godišnji vezista izabrati Mančester ili Barselonum, ali dilema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gotovo više i da nema! Katalonski Sport priznao je Barselonin poraz u ofanzivi na Van de Bekov potpis jer je od dobro obaveštenih izvora iz Holandije dobio informaciju da je reprezentativac Lala već saopštio Ajaksovoj svlačionici da karijeru nastvalja u Mančester junajtedu!

Mančester junajted će top pojačanje u veznom redu dobiti po ceni od 45.000.000 evra, s tim što će Ajaksu pripasti i 10.000.000 evra na ime bonusa, tako da će transfer ipak ići na 55.000.000 evropskih novčanica, koliko je holandski šampion i tražio još prošle godine!

Mančester je odneo veliku pobedu na tržištu i sada ostaje da se vidi hoće li uz Van de Bekov potpis zaista ići do kraja i sa Džekom Grilišem, za koga Aston Vila traži čak 90.000.000 evra.

Van de Beka na Teatru snova čeka petogodišnji ugovor, ali se još ne zna koliku će platu imati na novoj adresi. S obzirom da je duže vreme jedna od glavnih karika Ajaksa i da će u Mančesteru imati važnu ulogu, verovatno mu plata neće biti ispod 10.000.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.