Van Persi dobio novu ulogu u timu!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi dobio novu ulogu u timu!

Đovani Van Bronkhorst je odlučio da eksperimentše.

Robin Van Persi će danas prvi put biti starter od kako se vratio u Fejenord, ali neće igrati na svojoj primarnoj poziciji, već u veznom redu.

Ovo je nešto sasvim novo kada je najbolji sterlac u istoriji holandske reprezentacije u pitanju, ne pamtimo ga u ovoj ulozi u dosadašnjem toku karijere. Uglavnom je bio najistureniji, ponekad i je delovao krilni napadač.

'Roterdamsi' danas na svom 'De Kujpu' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dočekuju Herakles u sklopu 24. kola Eredivizije, utakmica počinje u 14:30h.

LINE-UP FEYENOORD 🔴⚪️⚫️#feyher pic.twitter.com/J0QKH8bREu

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) February 18, 2018
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Persi kao nekad (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2018

Robin van Persi kao nekad. Voljeni sin Roterdama doneo je Fajenordu pobedu nad gostujućim Heraklesom od 1:0 u utakmici 24. kola holandske Eredivizije. Bio je to drugi pogodak Van Persija od povratka u Fajenord, dok je klub iz Roterdama upisao četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu na domaćem terenu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.