Van Persi: Nedostajaće mi moj prijatelj Nemanja Vidić

Izvor: Blic, 22.Jun.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi: Nedostajaće mi moj prijatelj Nemanja Vidić

Napadač Mančester junajteda i reprezentacije Holandije Robin van Persi, pričao je na konferenciji za štampu u Brazilu i o Nemanji Vidiću, koji je napustio redove ovog tima.

Novinare je zanimalo da li će Vidić nedostajati gigantu iz Mačestera, na šta je usledio neverovatan odgovor "letećeg Holanđanina".

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Van Persi o prijatelju Vidiću: Nemandža? Plašio sam se za njega kada glavom krene na nečiju nogu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2014

Ovih dana Robin van Persi je bio u središtu pažnje fudbalske javnosti što zbog dobrih igara Holandije u Brazilu što zbog njegovog sjajnog gola protiv Španije. Ali, holandski internacionalac nije zaboravio da u svoj toj euforiji pomene i jednog velikog prijatelja koji će mu puno nedostajati. Pogađate,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.