Van Bomel se vraća u PSV Ajndhoven

Izvor: B92, 14.Maj.2012, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Bomel se vraća u PSV Ajndhoven

Holandski fudbaler Mark van Bomel potpisao je jednogodišnji ugovor sa svojim bivšim klubom PSV Ajndhovenom.

35-godišnji vezni igrač napustio je Milan posle godinu i po dana i vratio se u klub u kojem je igrao od 1999. do 2005. godine, i sa kojim je osvojio četiri titule prvaka.

Van Bomel je na predstavljanju rekao je da želi da pomogne klubu da titulu vrati u svoj posed.

"Kao da se vraćam kući. Verujem da još mogu da doprinesem ovom timu da osvoji titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle toliko godina. U Italiji ne gledaju da li ste stari ili mladi, već samo da li ste dobri ili loši, a tamo veruju da sam još dobar”, rekao je Van Bomel po dolasku u Ajndhoven.

Posle odlaska iz Ajndhovena, Van Bomel je igrao u Barseloni i Bajernu pre odlaska u Milan, a sa svakim od tih klubova je osvajao titulu.

Van Bomel je igrao 74 puta za reprezentaciju, a očekuje se da će biti kapiten Holandije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Zvanični svetski vicešampion igraće u teškoj grupi, sa Nemačkom, Portugalom i Danskom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.