Valjadolidov korak napred, Đironin korak nazad

Izvor: B92, 23.Apr.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjadolidov korak napred, Đironin korak nazad

Fudbaleri Valjdaolida savladali su Đironu sa 1:0 u 34. kolu španske Primere i napravili krupan korak ka opstanku u ligi, dok je Đirona u nezavidnoj poziciji.

Golom Mićela Erera u 67. minutu utakmice Valjadolid je savladao ekipu Đirone u 34. kolu španske LaLige, a gol Erera je bio jako lep, pošto je "iz kolena" sa ivice šesnaesterca pogodio desnu stranu gola Đirone i doneo veliku radost svom timu.

Valjadolid ovom pobedom preskače Đironu na tabeli, trenutno se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalaze na 16. poziciji sa bodom više u odnosu na Đironu, kojoj "za vrat diše" ekipa Levantea, koja je takođe osvojila 34 boda, s tim što ima utakmicu manje i trentno je "prva ispod crte".

Levante svoj duel 34. kola igra u sredu protiv ekipe Betisa na svom stadionu u Valensiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.