Valeru četiri meča suspenzije zbog crvenog protiv Parme

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valeru četiri meča suspenzije zbog crvenog protiv Parme

Disciplinska komisija italijanske Serije A kaznila je igrača Fiorentine Borhu Valera sa četiri utakmice neigranja zbog isključenja na prvenstvenom meču sa Parmom.
(FOTO: EPA)
Taj meč završen je remijem 2:2, a Španac je dobio crveni karton posle sukoba sa Đanijem Munarijem. Igrač Parme takođe je morao u svlačinionicu.
Munari je dobio jedan meč suspenzije, a Valero je oštrije kažnjen jer je pokušao fizički da se obračuna sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sudijom. On će zbog kazne propustiti prvenstvene utakmice protiv Lacija, Juventusa, Kjeva i Napolija.
Meč je ranije završio još jedan fudbaler Fiorentine, Modibo Dijakite, ali zbog dva žuta kartona, što automatski znači utakmicu pauze.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Fjorentinin Borha Valero dobio četiri meča suspenzije

Izvor: Blic, 26.Feb.2014, 12:41

Disciplinska komisija italijanske Serije A kaznila je fudbalera Fjorentine Borhu Valera sa četiri utakmice neigranja zbog isključenja na prvenstvenom meču sa Parmom. ..Taj meč završen je remijem 2:2, a Valero je dobio crveni karton posle sukoba sa Đanijem Munarijem. Igrač Parme takođe je morao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.