Valensijin rebus je - Frensis Kokelan

Izvor: Mondo, 10.Jan.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensijin rebus je - Frensis Kokelan

Vezista Arsenala karijeru nastavlja u Španiji.

Foto: AP/Matt Dunham

U dobrom raspoloženju Valensija je dočekala sredu, posle ubedljive pobede nad Las Palmasom (4:0, uz gol Nemanje Maksimovića) i plasmana u četvrtfinale Kupa kralja, pa su "slepi miševi" rešili izgleda da se malo zabave sa navijačima.

Na društvenim mrežama klub sa Mestalje objavio je sliku kofera i na njemu inicijale FC pored grba Valensije. Pomislio bi neko da je reč o "Fudbalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klubu (football club) Valensija", ali zapravo je reč o najavi dolaska novog igrača.

✅ pic.twitter.com/0RP8qac9Ya

— Valencia CF English (@valenciacf_en) January 10, 2018

Engleski mediji prenose da je Valensija sve dogovorila sa Arsenalom o transferu 26-godišnjeg defanzivnog veziste, Fransisa Kokelana, koji će sa španskim klubom potpisati ugovor na četiri i po godine.

Francuz se nije naigrao ove sezone, upisavši tek 13 nastupa u svim takmičenjima. Navodno je imao i ponudu Vest Hema, ali je izabrao odlazak u Primeru.

Kokelan je od početka profesionalne karijere, 2008. godine, bio član Arsenala, s tim da je išao na pozajmice u Lorijen, Frajburg i Čarlton.

"Slepi miševi" će, nezavnično, za ovaj transfer morati da plate oko 15 miliona evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.