Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 09:17

Valensija od leta sa novim trenerom

Havi Grasija nije ispunio očekivanja

Sezona još nije gotova, ali u Valensiji znaju da će u sledeću ući sa novim trenerom. Tako, bar, tvrdi Mundo Deportivo, koji piše da je klub sa Mestalje već isplanirao rastanak sa Havijem Garsijom.

Razlog je lako uočljiv - tek 13. mesto na tabeli Primere. Ne moraju u klubu da brinu o opstanku, ali im je isto tako daleko izlazak na međunarodnu scenu, što je bio cilj za ovu sezonu.

Jasno je da Grasija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << neće uspeti da ispuni zadatak, a kao zamene pominju se dvojica bivših trenera Valensije. Prvi pik je, navodno, Rafa Benitez, s kojim je Valensija dvaput bila šampion i osvojila tadašnji UEFA kup (2004), a opcija je i nekadašnji trener B tima, Migel Grau, koji trenutno vodi kiparski Pafos.

Ugovor sa Grasijom važi do leta 2022, ali će, po svemu sudeći, biti raskinut godinu dan ranije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.