Valančijunas u formi, ali ne može se protiv 15 igrača!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2020, 00:17

Valančijunas u formi, ali ne može se protiv 15 igrača!

Pobeda Filadelfije.

U prvom meču u noći između petka i subote Filadelfija je uspela da savlada Memfis rezultatom 90:83.

Filadelfija je imala čak 29 poena prednosti u jednom trenutku, ali su dosta toga prokockali u trećem kvartalu kada je Memfis napravio veliku seriju.

Najefikasniji u redovima Memfisa bio je Jonas Valančijunas sa 20 poena i 11 skokova, dok je Kajl Anderson dodao 14.

U redovima pobednika Bobijev najbolji drug Tobi Heris je upisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 15 poena, jedini pored njega dvocifreni bio je Embid sa 10, ostali su rasporedili poene, čak devet igrača je imalo između 5 i 9 poena.

Ono što je zanimljivo reći za ovaj meč jeste da je Filadelfija igrala sa čak 15 igrača večeras, za razliku od Memfisa koji je igrao sa 10.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simons promenio poziciju, Fila bolja od Memfisa

Izvor: RTS, 25.Jul.2020

Košarkaši Filadelfije, predvođeni Benom Simonsom na poziciji visokog krila, savladali su Memfis u pripremnom meču rezultatom 90:83. Marko Gudurić nije dobio šansu od trenera Dženkinsa. Pobede za Toronto i Oklahomu. . Kao što je bilo i najavljeno, novi startni plejmejker...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.