VUKOVI NAPADAJU KRALJICU: Vulvsi za ISTORIJU - Sevilja za prekid posta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 10:34

VUKOVI NAPADAJU KRALJICU: Vulvsi za ISTORIJU - Sevilja za prekid posta!

Ko će u polufinale?

Odlučujuće utakmice završnice Lige Evrope su uveliko počele. Igra se u Nemčkoj i to na jednu dobijenu utakmicu, bez pristustva publike usled pandemije korona virusa. Ali sve ovo ne utiče na kvalitet fudbala koji ćemo gledati.

Naime, Volverhampton će gledati da rezerviše svoje mesto u polufinalu Lige Evrope, kada u utorak uveče u Duisburgu dođu na gostovanje Sevilji. Klub iz Premijer lige savladao je Olimpijakos u 16. kolu, da bi se plasirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u finale osam, dok je Sevilja impresivno eliminisala Romu iz takmičenja kako bi obezbedila da budu prisutni u ovoj fazi.

Vulvsi su rezervisali četvrtfinale Lige Evrope sa Seviljom, pošto su pregazili Olimpijakos. Penal Raula Himeneza pružio je domaćinima pobedu od 1: 0 u revanš meču, u četvrtak, da bi ostvarili pobedu rezultatom 2-1. Oni će se suočiti sa petostrukim pobjednikom Lige Evrope Seviljom u jednokratnom četvrtfinalu u Duisburgu u utorak, a potencijalno polufinale čeka Mančester Junajted.

Vulverhempton će večeras (21.00) u Duizburgu pokušati da ostvari istorijski uspeh i plasira se u polufinale Lige Evrope, ali na drugoj strani je Sevilja, „kraljica“ ovog takmičenja. Kvote obećavaju neizvesnost - kec je 3,50, iks 3,00, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sevilja.

Sevilja je bila suočena sa relativno udobnijom grupom u Ligi Evrope, sa Apoelom, Nikozijom, Karabagom i F91 Dudelanžom. Imali su samo jedan poraz u grupi - 1-0 protiv APOEL-a.

Međutim, njihov meč u prvoj utakmici nokaut feze bio je relativno neodlučan. Sevilja je bila suočena sa Klužom, koga su uspeli da savladaju uprkos ukupnom rezultatu 1-1, ljubaznošću gostujućeg gola En-Nesirija.

Međutim, u sledećem kolu su sa lakoćom nadvladali AS Romu i naneli im poraz od 2: 0 u jednonogoj vezi u Nemačkoj.

Mnogo toga nam govori da nas očekuje više nego zanimljiv duel u kome će Vukovi pokušati da ispišu istoriju kluba ukoliko dostignu plasman u polufinale evropskog takmičenja, dok će petostruki šampion evrope Sevilja igrati za prekid dugog posta.

Meč je na programu u utorak od 21:00.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.