VUKČEVIĆ OBJASNIO AMERIKANCIMA: Zahvaljujući Obradoviću sam tu gde sam sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 13:27

VUKČEVIĆ OBJASNIO AMERIKANCIMA: Zahvaljujući Obradoviću sam tu gde sam sada

Mladi košarkaš trenutno se nalazi u SAD.

Partizan trenutno igra četvrtfinalnu seriju ABA lige protiv Studentskog centra, ali bez pomoći Tristana Vukčevića koji se trenutno nalazi u SAD gde trenira pred skautima u nadi da će izboriti mesto na NBA draftu. Vukčević je odlično krenuo u Čikagu i na prvom meču postigao 21 poen, a imeđu mečeva je razgovarao za tamošnje medije i nezabilazna trema bili su Partizan i Željko Obradović.

 - Bilo je komplikovano, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naravno, čak i kada sam imao veću minutažu. Ali, ja sam mnogo naučio od Željka Obradovića. On je jedan neverovatan, neverovatan trener! Zahvaljujući njemu, ja sam tu gde sam sada. Svi ti 'drilovi', svi ti saveti iz dana u dan, terao me je da naporno radim svakog dana, da se ni sekundu ne opuštam. A kad bi se to dogodilo, on bi reagovao kao 'ahh'. To je nešto, znate... ja sam mu veoma zahvalan. On je razlog i ja ću to uvek pamtiti. O mojim prvi trenerima u karijeri i ljudima koji su mi dali veliku priliku da izađem na veliku scenu ja samo imam sve najbolje o njima da kažem - rekao je Vukčević.

Vukčević već dugo igra u seniorskoj konkurenciji, ali kao da još uvek nije napravio očekivani proboj kada se uzme u obzir njegov talenat.

 - Kao mlad igrač, imam već dosta iskustva u Real Madridu i Partizanu. Znate, to je nešto zbog čega ne žalim i nešto što mi je zaista pomoglo u celom ovom procesu. Znate, ja sam sa 16-17 godina ušao u seniorsku konkurenciju - zaključio je Vukčević.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.